Nabeschouwing Zulte-Waregem - Patro Eisden (0-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 5 april 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Zulte-Waregem het vrijdag 5 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Patro Eisden (0-0)

De Eerste Divisie B 2023/2024 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Patro Eisden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Zulte-Waregem dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Zulte-Waregem, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jasper Vergoote niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Patro Eisden
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
4
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
104
94
Gevaarlijke aanvallen
67
56
Passes
593
311
Overtredingen
13
11
Buitenspel
3
1
Corners
3
4
Wissels
3
2
LIVE Zulte-Waregem - Patro Eisden 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Vincent Euvrard Zulte-Waregem
32' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor W. Corstjens Patro Eisden
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Christian Brüls voor Alioune Ndour Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Andres Labie voor Modou Tambedou Zulte-Waregem
53' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Abdoulaye Traoré Zulte-Waregem
62' Wissel Zulte-Waregem Wissel Matheus Machado voor Abdoulaye Traoré Zulte-Waregem
68' Wissel Patro Eisden Wissel S. Sigurðarson voor M. Noubissi Patro Eisden
69' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Jelle Vossen  Zulte-Waregem
83' Wissel Patro Eisden Wissel I. Swers voor L. Bamona Patro Eisden
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Palumets voor P. Diop Zulte-Waregem
93' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor H. Dijkhuizen Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Patro Eisden
Opstellingen Zulte-Waregem - Patro Eisden
De opstellingen van Zulte-Waregem en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Patro Eisden

Zulte-Waregem en Patro Eisden treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Patro Eisden in de Eerste Divisie B vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Patro Eisden slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 1
Winst Patro Eisden 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 6e positie staat, terwijl we Patro Eisden terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Zulte-Waregem - Patro Eisden Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Patro Eisden Live Zulte-Waregem - Patro Eisden Live Zulte-Waregem - Patro Eisden kijken Zulte-Waregem - Patro Eisden kijken Live Zulte-Waregem - Patro Eisden stream Zulte-Waregem - Patro Eisden Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Patro Eisden Uitslag Zulte-Waregem - Patro Eisden Statistieken Zulte-Waregem - Patro Eisden Eerste Divisie B 2023/2024 Zulte-Waregem - Patro Eisden wedden Zulte-Waregem - Patro Eisden gokken Zulte-Waregem - Patro Eisden Unibet