Nabeschouwing OVV - VVV Venlo (2-1) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 1 mei 2009 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt OVV het vrijdag 1 mei 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de OVV - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OVV - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen OVV en VVV Venlo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor OVV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht OVV op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Bokila. Helaas voor OVV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het VVV-Venlo dat via M. Kolder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Wille dacht na 88 minuten te scoren voor OVV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken OVV - VVV Venlo
2
1
LIVE OVV - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OVV - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Reekers VVV-Venlo
29' Doelpunt OVV Doelpunt J. Bokila OVV
61' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Leemans voor P. Reekers VVV-Venlo
67' Wissel OVV Wissel J. Wille voor H. Baum OVV
69' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Kantelberg voor R. Verbeek VVV-Venlo
75' Wissel OVV Wissel C. Jenner voor T. Cathalina OVV
79' Gele kaart OVV Gele kaart voor C. Jenner OVV
83' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Kolder voor F. van Kouwen VVV-Venlo
85' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. Kolder VVV-Venlo
88' Doelpunt OVV Doelpunt J. Wille OVV
90' Gele kaart OVV Gele kaart voor J. Bokila OVV
90' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor K. Leemans VVV-Venlo
90' Wissel OVV Wissel C. Kabeya voor N. Chadli OVV
Video hoogtepunten en samenvatting OVV - VVV Venlo
Opstellingen OVV - VVV Venlo

Voorbeschouwing OVV - VVV Venlo

OVV en VVV Venlo treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen OVV en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 7 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 3 keer wist de ploeg van OVV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor OVV. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.