Nabeschouwing RKC Waalwijk - SC Cambuur (4-1) || Eerste Divisie 2010/2011

Zondag 17 april 2011 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2010/2011 neemt RKC Waalwijk het zondag 17 april 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - SC Cambuur (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en SC Cambuur is geëindigd in een 4-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht RKC Waalwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Braber. Helaas voor RKC Waalwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het RKC Waalwijk dat via F. Benson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Benson dacht na 52 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde RKC Waalwijk via D. de Groot, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist SC Cambuur via K. Diaz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - SC Cambuur
4
1
LIVE RKC Waalwijk - SC Cambuur 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. Braber RKC Waalwijk
21' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor L. Hese SC Cambuur
24' Wissel SC Cambuur Wissel D. Guijt voor L. Hese SC Cambuur
27' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor G. Luirink SC Cambuur
28' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor F. Benson RKC Waalwijk
31' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Benson RKC Waalwijk
52' Penalty RKC Waalwijk Penalty F. Benson RKC Waalwijk
52' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Meul SC Cambuur
64' Wissel RKC Waalwijk Wissel Toni Varela voor R. Braber RKC Waalwijk
64' Wissel RKC Waalwijk Wissel K. Bridji voor D. Boerrigter RKC Waalwijk
68' Wissel SC Cambuur Wissel D. van der Ree voor M. de Vries SC Cambuur
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Hout voor S. Duits RKC Waalwijk
77' Wissel SC Cambuur Wissel A. Prent voor B. Schepers SC Cambuur
89' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. van der Heide SC Cambuur
91' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. de Groot RKC Waalwijk
92' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Diaz SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - SC Cambuur
Opstellingen RKC Waalwijk - SC Cambuur

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - SC Cambuur

RKC Waalwijk en SC Cambuur treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 15 oktober 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel RKC Waalwijk als SC Cambuur wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.