Nabeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap (1-4) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 3 mei 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Den Bosch het vrijdag 3 mei 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de FC Den Bosch - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en De Graafschap is geëindigd in een 1-4 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht De Graafschap op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Auassar. Helaas voor De Graafschap werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het FC Den Bosch dat via R. Wolters dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Jansen dacht na 28 minuten te scoren voor De Graafschap, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 43e minuut scoorde De Graafschap via P. Parzyszek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist De Graafschap via A. Jansen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - De Graafschap
1
4
LIVE FC Den Bosch - De Graafschap 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt De Graafschap Doelpunt A. Auassar De Graafschap
17' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Wolters FC Den Bosch
28' Doelpunt De Graafschap Doelpunt A. Jansen De Graafschap
43' Doelpunt De Graafschap Doelpunt P. Parzyszek De Graafschap
46' Wissel FC Den Bosch Wissel E. Boldewijn voor J. Tahapary FC Den Bosch
46' Wissel De Graafschap Wissel R. Pröpper voor F. van Kouwen De Graafschap
56' Doelpunt De Graafschap Doelpunt A. Jansen De Graafschap
56' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor B. van Brakel FC Den Bosch
57' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Buitenhuis FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel B. Boulghalgh voor J. Vlug FC Den Bosch
62' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Thomassen voor I. Bakx FC Den Bosch
63' Wissel De Graafschap Wissel C. Cavlan voor G. Breinburg De Graafschap
69' Wissel De Graafschap Wissel J. van Ewijk voor A. Jansen De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - De Graafschap
Opstellingen FC Den Bosch - De Graafschap

Voorbeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap

FC Den Bosch en De Graafschap treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 14 december 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor FC Den Bosch. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.