Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap (1-0) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 21 april 2014 - 14:30 uur



In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt FC Eindhoven het maandag 21 april 2014 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Graafschap.

Via de FC Eindhoven - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en De Graafschap is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van A. van den Hurk. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - De Graafschap
Goals
1
0
LIVE FC Eindhoven - De Graafschap 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Pröpper De Graafschap
62' Wissel De Graafschap Wissel B. Darri voor V. Vermeij De Graafschap
63' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor E. Linssen De Graafschap
65' Wissel De Graafschap Wissel T. Vincken voor N. Will De Graafschap
69' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Reniers voor N. Lagouireh FC Eindhoven
71' Wissel FC Eindhoven Wissel A. van den Hurk voor M. Van Geele FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Makiavala voor J. Waalkens FC Eindhoven
78' Wissel De Graafschap Wissel C. Cavlan voor S. Echcharaf De Graafschap
90' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt A. van den Hurk FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - De Graafschap
Opstellingen FC Eindhoven - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap

FC Eindhoven en De Graafschap treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 2 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Eindhoven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 2
Winst De Graafschap 5
Gelijkspel 2
Totaal 9
Tags
FC Eindhoven - De Graafschap Opstelling FC Eindhoven Opstelling De Graafschap Live FC Eindhoven - De Graafschap Live FC Eindhoven - De Graafschap kijken FC Eindhoven - De Graafschap kijken Live FC Eindhoven - De Graafschap stream FC Eindhoven - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap Uitslag FC Eindhoven - De Graafschap Statistieken FC Eindhoven - De Graafschap Eerste Divisie 2013/2014 FC Eindhoven - De Graafschap wedden FC Eindhoven - De Graafschap gokken FC Eindhoven - De Graafschap Unibet