Nabeschouwing TOP Oss - Sparta Rotterdam (1-5) || Eerste Divisie 2014/2015

Vrijdag 1 mei 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2014/2015 neemt TOP Oss het vrijdag 1 mei 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Sparta Rotterdam (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Gladon. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut moest L. Koopmans van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest TOP Oss verder met een speler minder. P. Gladon dacht na 48 minuten te scoren voor Sparta Rotterdam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 48e minuut werd J. Mathieu van TOP Oss met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor TOP Oss het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 48e minuut werd R. Kortsmit van Sparta Rotterdam met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor TOP Oss met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 62e minuut scoorde P. Gladon namens Sparta Rotterdam. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 66e minuut leek J. Falkenstein te scoren voor TOP Oss, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 68e minuut leek D. Mahmudov te scoren voor Sparta Rotterdam, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 77e minuut leek T. Verhaar te scoren voor Sparta Rotterdam, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Sparta Rotterdam
1
5
LIVE TOP Oss - Sparta Rotterdam 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt P. Gladon Sparta Rotterdam
33' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Bakx TOP Oss
44' Rode kaart TOP Oss Rode kaart voor L. Koopmans TOP Oss
48' Penalty Sparta Rotterdam Penalty P. Gladon Sparta Rotterdam
48' Rode kaart TOP Oss Rode kaart voor J. Mathieu TOP Oss
48' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor R. Kortsmit Sparta Rotterdam
46' Wissel TOP Oss Wissel N. Hengelman voor F. Kamaçi TOP Oss
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Kieboom voor K. Teijsse Sparta Rotterdam
62' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt P. Gladon Sparta Rotterdam
63' Wissel TOP Oss Wissel J. Falkenstein voor D. van den Meiracker TOP Oss
66' Doelpunt TOP Oss Doelpunt J. Falkenstein TOP Oss
68' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Mahmudov Sparta Rotterdam
70' Wissel Sparta Rotterdam Wissel P. Langedijk voor D. Mahmudov Sparta Rotterdam
74' Wissel TOP Oss Wissel G. Snijders voor I. Bakx TOP Oss
77' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt T. Verhaar Sparta Rotterdam
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Breedijk voor M. Breuer Sparta Rotterdam
84' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor G. Snijders TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Sparta Rotterdam
Opstellingen TOP Oss - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing TOP Oss - Sparta Rotterdam

TOP Oss en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 23 november 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 4 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.