Nabeschouwing FC Volendam - Jong Ajax (1-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 22 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt FC Volendam het vrijdag 22 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong Ajax (1-1)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen FC Volendam en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 64e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Nouri. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het FC Volendam dat via E. Hooi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Jong Ajax
1
1
LIVE FC Volendam - Jong Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor L. Owusu Jong Ajax
64' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt A. Nouri Jong Ajax
70' Doelpunt FC Volendam Doelpunt E. Hooi FC Volendam
79' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor V. Černý Jong Ajax
87' Wissel FC Volendam Wissel B. Steltenpool voor J. Hilterman FC Volendam
87' Wissel FC Volendam Wissel R. El Hamdi voor R. Esseboom FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong Ajax
Opstellingen FC Volendam - Jong Ajax

Voorbeschouwing FC Volendam - Jong Ajax

FC Volendam en Jong Ajax treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 21 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Ajax slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.