Nabeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch (3-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 29 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Jong Ajax het vrijdag 29 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en FC Den Bosch is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Zivkovic. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het FC Den Bosch dat via J. van der Sande dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Hendriks dacht na 63 minuten te scoren voor Jong Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Jong Ajax via D. van de Beek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - FC Den Bosch
3
1
LIVE Jong Ajax - FC Den Bosch 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt R. Zivkovic Jong Ajax
41' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. van der Sande FC Den Bosch
46' Wissel Jong Ajax Wissel T. Lartey Sanniez voor D. van Bruggen Jong Ajax
61' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Maatsen FC Den Bosch
63' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hendriks Jong Ajax
64' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Khalouta FC Den Bosch
66' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Mahdioui voor E. Acolatse Jong Ajax
70' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Carlone voor V. Slivka FC Den Bosch
73' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. van de Beek Jong Ajax
76' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Mirani Jong Ajax
78' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Pozder voor F. Zeldenrust FC Den Bosch
83' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Fernandes FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Den Bosch
Opstellingen Jong Ajax - FC Den Bosch

Voorbeschouwing Jong Ajax - FC Den Bosch

Jong Ajax en FC Den Bosch treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 11 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 3 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Ajax. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.