Nabeschouwing Jong Ajax - RKC Waalwijk (0-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 15 april 2016 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Jong Ajax het vrijdag 15 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - RKC Waalwijk (0-0)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen Jong Ajax en RKC Waalwijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - RKC Waalwijk
LIVE Jong Ajax - RKC Waalwijk 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Wissel Jong Ajax Wissel P. Clement voor D. Warmerdam Jong Ajax
27' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. van Weert voor P. van Arnhem RKC Waalwijk
61' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor I. van Weert RKC Waalwijk
73' Wissel Jong Ajax Wissel D. Dankerlui voor V. Černý Jong Ajax
82' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor G. Ndefe RKC Waalwijk
83' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Coster voor M. Sanoh RKC Waalwijk
93' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor E. Acolatse Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - RKC Waalwijk
Opstellingen Jong Ajax - RKC Waalwijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Jong Ajax - RKC Waalwijk

Jong Ajax en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en RKC Waalwijk in de Eerste Divisie vond plaats op 4 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Ajax 2
Winst RKC Waalwijk 0
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Jong Ajax - RKC Waalwijk Opstelling Jong Ajax Opstelling RKC Waalwijk Live Jong Ajax - RKC Waalwijk Live Jong Ajax - RKC Waalwijk kijken Jong Ajax - RKC Waalwijk kijken Live Jong Ajax - RKC Waalwijk stream Jong Ajax - RKC Waalwijk Fox Sports Nabeschouwing Jong Ajax - RKC Waalwijk Uitslag Jong Ajax - RKC Waalwijk Statistieken Jong Ajax - RKC Waalwijk Eerste Divisie 2015/2016 Jong Ajax - RKC Waalwijk wedden Jong Ajax - RKC Waalwijk gokken Jong Ajax - RKC Waalwijk Unibet