Nabeschouwing NAC Breda - Almere City (1-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 22 april 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt NAC Breda het vrijdag 22 april 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City.

Via de NAC Breda - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Almere City (1-1)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen NAC Breda en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 63e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ünal. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Almere City dat via S. Ahannach dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Almere City
1
1
LIVE NAC Breda - Almere City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Seuntjens NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel D. Verbeek voor M. Seuntjens NAC Breda
62' Wissel Almere City Wissel J. Oost voor P. van Amersfoort Almere City
63' Doelpunt NAC Breda Doelpunt E. Ünal NAC Breda
73' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor K. van Buuren Almere City
77' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Vet Almere City
79' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor E. Ünal NAC Breda
87' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Almere City
Opstellingen NAC Breda - Almere City

Voorbeschouwing NAC Breda - Almere City

NAC Breda en Almere City treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 18 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.