Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (2-2) || Eerste Divisie 2016/2017

Vrijdag 5 mei 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2016/2017 neemt FC Eindhoven het vrijdag 5 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (2-2)

De Eerste Divisie 2016/2017 wedstrijd tussen FC Eindhoven en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 13e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Thomassen. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het FC Eindhoven dat via Leonardo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Vandeputte dacht na 38 minuten te scoren voor FC Eindhoven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Helmond Sport via G. Justiana, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Helmond Sport
2
2
LIVE FC Eindhoven - Helmond Sport 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Thomassen Helmond Sport
26' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Leonardo FC Eindhoven
38' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Vandeputte FC Eindhoven
46' Wissel Helmond Sport Wissel M. Fecunda voor S. Warmolts Helmond Sport
57' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. De Silva FC Eindhoven
63' Wissel Helmond Sport Wissel M. van Heugten voor F. Zeldenrust Helmond Sport
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van Koesveld Helmond Sport
75' Wissel Helmond Sport Wissel W. van Lankveld voor T. ten Den Helmond Sport
76' Wissel FC Eindhoven Wissel T. Swinnen voor K. De Silva FC Eindhoven
79' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Uiterloo voor Leonardo FC Eindhoven
85' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt G. Justiana Helmond Sport
87' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor F. Deschilder FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel Alemão voor F. Deschilder FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Helmond Sport
Opstellingen FC Eindhoven - Helmond Sport

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport

FC Eindhoven en Helmond Sport treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 2 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 9 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor FC Eindhoven. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.