Nabeschouwing MVV Maastricht - RKC Waalwijk (1-1) || Eerste Divisie 2016/2017

Vrijdag 5 mei 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2016/2017 neemt MVV Maastricht het vrijdag 5 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - RKC Waalwijk (1-1)

De Eerste Divisie 2016/2017 wedstrijd tussen MVV Maastricht en RKC Waalwijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht RKC Waalwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Benson. Helaas voor RKC Waalwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het MVV Maastricht dat via P. NKoyi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 47e minuut moest MVV Maastricht verder met een man minder nadat N. Kuipers een rode kaart had gekregen. Het lukte RKC Waalwijk in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - RKC Waalwijk
1
1
LIVE MVV Maastricht - RKC Waalwijk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Benson RKC Waalwijk
27' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor M. Mezghrani RKC Waalwijk
28' Penalty MVV Maastricht Penalty P. NKoyi MVV Maastricht
47' Rode kaart MVV Maastricht Rode kaart voor N. Kuipers MVV Maastricht
46' Wissel MVV Maastricht Wissel Shermaine Martina voor E. Güvenç MVV Maastricht
61' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Greene voor M. Mezghrani RKC Waalwijk
68' Wissel MVV Maastricht Wissel K. Nwakali voor L. Pedro MVV Maastricht
73' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. van Eijma voor F. Benson RKC Waalwijk
81' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van de Sande voor E. Sno RKC Waalwijk
89' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Verheijdt voor P. NKoyi MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - RKC Waalwijk
Opstellingen MVV Maastricht - RKC Waalwijk

Voorbeschouwing MVV Maastricht - RKC Waalwijk

MVV Maastricht en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 38e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en RKC Waalwijk in de Eerste Divisie vond plaats op 2 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is MVV Maastricht favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.