Nabeschouwing Helmond Sport - RKC Waalwijk (2-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 19:45 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Helmond Sport het zaterdag 28 april 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - RKC Waalwijk (2-2)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen Helmond Sport en RKC Waalwijk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Helmond Sport kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van R. Braber. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. van Koesveld zorgde ervoor dat RKC Waalwijk op 1-1 kwam te staan in de 9e minuut. In de 16e minuut zette A. Naudts zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Helmond Sport de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. van Eijma de 2-2 maakte voor RKC Waalwijk.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Helmond Sport - RKC Waalwijk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. Braber met assist van C. Vicento Helmond Sport 1-0
9' Eigen doelpunt RKC Waalwijk Eigen doelpunt R. van Koesveld RKC Waalwijk 1-1
13' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. De Baar voor D. Seys RKC Waalwijk
16' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt A. Naudts Helmond Sport 2-1
18' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. van Weert voor M. Mezghrani RKC Waalwijk
39' Wissel Helmond Sport Wissel N. Louw voor B. Zwanen Helmond Sport
51' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt I. van Eijma RKC Waalwijk 2-2
54' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Warmolts Helmond Sport
56' Wissel Helmond Sport Wissel M. van Heugten voor C. Vicento Helmond Sport
79' Wissel RKC Waalwijk Wissel J. Voskamp voor S. Greene RKC Waalwijk
83' Wissel Helmond Sport Wissel D. de Braal voor R. Braber Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - RKC Waalwijk
Opstellingen Helmond Sport - RKC Waalwijk
De opstellingen van Helmond Sport en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.