Nabeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht (4-2) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 20 april 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong PSV het vrijdag 20 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 4-2 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Gakpo, waarmee Jong PSV met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kreeg via A. Gudmundsson in de 18e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Ingmar Oostrom de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 29e werd de voorsprong voor Jong PSV verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Obispo.

In de 55e minuut volgde een derde treffer van Jong PSV, waarmee N. Laursen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 63 minuten deed D. Mahmudov iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Dordrecht werd verkleind tot 3-1. In de 70e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het D. Malen die namens Jong PSV het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 74e minuut was het FC Dordrecht dat via J. Arias de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ingmar Oostrom en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Jong PSV.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - FC Dordrecht
Goals
4
2
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
120
117
Gevaarlijke aanvallen
82
72
Corners
2
5
Wissels
3
2
LIVE Jong PSV - FC Dordrecht 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Gakpo Jong PSV 1-0
18' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor E. Alkan FC Dordrecht
18' Penalty gemist Jong PSV Penalty gemist A. Gudmundsson Jong PSV
29' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Obispo Jong PSV 2-0
30' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Kok FC Dordrecht
32' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Cijntje voor K. Bannani FC Dordrecht
55' Doelpunt Jong PSV Doelpunt N. Laursen Jong PSV 3-0
55' Wissel Jong PSV Wissel M. Ritzmaier voor C. Gakpo Jong PSV
59' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Bakker voor R. Mutzers FC Dordrecht
63' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Mahmudov met assist van D. Bakker FC Dordrecht 3-1
64' Wissel Jong PSV Wissel B. van Vlerken voor J. Teze Jong PSV
69' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor K. Paal Jong PSV
70' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Malen Jong PSV 4-1
74' Penalty FC Dordrecht Penalty J. Arias FC Dordrecht 4-2
81' Wissel Jong PSV Wissel J. Konings voor N. Laursen Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - FC Dordrecht
Opstellingen Jong PSV - FC Dordrecht
De opstellingen van Jong PSV en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Dordrecht
# Speler Pos.
13 Menno Bergsen K
8 Tom Rosenthal M
23 Danny Bakker M
30 Jeremy Cijntje A
21 Yahya Boumediene A
Voorbeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht

Jong PSV en FC Dordrecht treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 22 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 4
Winst FC Dordrecht 3
Gelijkspel 0
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 6e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong PSV - FC Dordrecht Opstelling Jong PSV Opstelling FC Dordrecht Live Jong PSV - FC Dordrecht Live Jong PSV - FC Dordrecht kijken Jong PSV - FC Dordrecht kijken Live Jong PSV - FC Dordrecht stream Jong PSV - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - FC Dordrecht Uitslag Jong PSV - FC Dordrecht Statistieken Jong PSV - FC Dordrecht Eerste Divisie 2017/2018 Jong PSV - FC Dordrecht wedden Jong PSV - FC Dordrecht gokken Jong PSV - FC Dordrecht Unibet