Nabeschouwing Jong Utrecht - Fortuna Sittard (0-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 20 april 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Jong Utrecht het vrijdag 20 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Fortuna Sittard (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door L. Hutten, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Fortuna Sittard uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - Fortuna Sittard
Balbezit
43%
57%
Schoten totaal
4
11
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
41
66
Gevaarlijke aanvallen
18
40
Corners
0
3
Wissels
3
3
LIVE Jong Utrecht - Fortuna Sittard 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
60' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Mulder voor O. Velanas Jong Utrecht
61' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Hutten met assist van F. Stokkers Fortuna Sittard 0-1
67' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Pattynama voor C. David Jong Utrecht
75' Wissel Fortuna Sittard Wissel Mica Pinto voor M. Ospitalieri Fortuna Sittard
75' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Tesselaar voor R. Van der Meer Jong Utrecht
88' Wissel Fortuna Sittard Wissel S. Askovski voor L. Semedo Fortuna Sittard
92' Wissel Fortuna Sittard Wissel C. Braun voor L. Hutten Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Fortuna Sittard
Opstellingen Jong Utrecht - Fortuna Sittard
De opstellingen van Jong Utrecht en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Fortuna Sittard

Jong Utrecht en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 37e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Fortuna Sittard in de Eerste Divisie vond plaats op 23 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Fortuna Sittard favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong Utrecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 1
Winst Fortuna Sittard 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong Utrecht - Fortuna Sittard Opstelling Jong Utrecht Opstelling Fortuna Sittard Live Jong Utrecht - Fortuna Sittard Live Jong Utrecht - Fortuna Sittard kijken Jong Utrecht - Fortuna Sittard kijken Live Jong Utrecht - Fortuna Sittard stream Jong Utrecht - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - Fortuna Sittard Uitslag Jong Utrecht - Fortuna Sittard Statistieken Jong Utrecht - Fortuna Sittard Eerste Divisie 2017/2018 Jong Utrecht - Fortuna Sittard wedden Jong Utrecht - Fortuna Sittard gokken Jong Utrecht - Fortuna Sittard Unibet