Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport (3-0) || Eerste Divisie

Maandag 1 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Almere City het maandag 1 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere.

Via de Almere City - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Christian Mulder geëindigd in een 3-0 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door I. Alhaft, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hoefdraad op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was D. Mirani van Almere City die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Mulder, waardoor Almere City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Helmond Sport
Goals
3
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
104
99
Gevaarlijke aanvallen
66
57
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Almere City - Helmond Sport 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Wissel Almere City Wissel J. Hoefdraad voor R. Kip Almere City
34' Doelpunt Almere City Doelpunt I. Alhaft met assist van M. Seck Almere City 1-0
51' Wissel Helmond Sport Wissel R. Janzen voor D. de Braal Helmond Sport
61' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Hoefdraad Almere City 2-0
62' Wissel Helmond Sport Wissel D. George voor J. van der Gaag Helmond Sport
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Edwards Helmond Sport
74' Wissel Helmond Sport Wissel N. Vossebelt voor J. Efmorfidis Helmond Sport
75' Wissel Almere City Wissel R. Sprangers voor S. Edwards Almere City
82' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor S. Meijer Almere City
87' Doelpunt Almere City Doelpunt D. Mirani met assist van Y. Loen Almere City 3-0
Opstellingen Almere City - Helmond Sport
De opstellingen van Almere City en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Almere City - Helmond Sport

Almere City en Helmond Sport treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en Helmond Sport elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 0
Winst Helmond Sport 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 7e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Almere City - Helmond Sport Opstelling Almere City Opstelling Helmond Sport Live Almere City - Helmond Sport Live Almere City - Helmond Sport kijken Almere City - Helmond Sport kijken Live Almere City - Helmond Sport stream Almere City - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport Uitslag Almere City - Helmond Sport Statistieken Almere City - Helmond Sport Eerste Divisie 2018/2019 Almere City - Helmond Sport wedden Almere City - Helmond Sport gokken Almere City - Helmond Sport Unibet