Nabeschouwing FC Den Bosch - Almere City (1-4) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Den Bosch het vrijdag 21 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Almere City (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 1-4 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Kersten in de 9e minuut, waardoor FC Den Bosch met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 10e minuut voor dat Almere City via N. Vossebelt op 0-1 kwam te staan. Na de openingsgoal kwam FC Den Bosch in de 18e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van R. Sappinen.

In de 65e minuut was het Almere City dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. Vossebelt. Na 77 minuten werd de voorsprong voor Almere City vergroot nadat E. Soleri de 1-3 wist te scoren. In de 89e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Kip die namens Almere City het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Nagtegaal bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Almere City.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Almere City
Goals
1
4
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
20
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
33
61
Gevaarlijke aanvallen
15
47
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE FC Den Bosch - Almere City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Rode kaart FC Den Bosch Rode kaart voor S. Kersten FC Den Bosch
10' Penalty Almere City Penalty N. Vossebelt Almere City 0-1
18' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Sappinen met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 1-1
28' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Seck Almere City
45' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Velkov FC Den Bosch
61' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Väisänen voor S. Beltrame FC Den Bosch
61' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor J. Efmorfidis Almere City
65' Doelpunt Almere City Doelpunt N. Vossebelt Almere City 1-2
70' Wissel FC Den Bosch Wissel Iker Hernández voor R. Sappinen FC Den Bosch
76' Wissel Almere City Wissel D. Blackson voor M. Seck Almere City
77' Doelpunt Almere City Doelpunt E. Soleri met assist van Y. Loen Almere City 1-3
80' Wissel FC Den Bosch Wissel Ruben Rodrigues voor S. Blummel FC Den Bosch
83' Wissel Almere City Wissel S. Krant voor N. Vossebelt Almere City
89' Doelpunt Almere City Doelpunt R. Kip Almere City 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Almere City
Opstellingen FC Den Bosch - Almere City
De opstellingen van FC Den Bosch en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
21 Timo Plattel K
2 Bram van Vlerken V
14 Damon Mirani V
17 Moustapha Seck V
4 Faris Hammouti V
8 Niek Vossebelt M
27 Youri Loen M
6 Tim Receveur M
20 Andreas Calcan A
9 Edoardo Soleri A
30 James Efmorfidis A
Wissels Almere City
# Speler Pos.
13 Chiel Kramer K
1 Mike Grim K
49 Samuel Brobbey V
5 Delvechio Blackson V
18 Edward Francis V
50 Anwar Bensabouh M
7 Anass Ahannach M
10 Ricardo Kip M
44 Sam Krant M
19 Kevin Luckassen A
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Almere City

FC Den Bosch en Almere City treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 12 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 12
Winst Almere City 8
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 10e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
FC Den Bosch - Almere City Opstelling FC Den Bosch Opstelling Almere City Live FC Den Bosch - Almere City Live FC Den Bosch - Almere City kijken FC Den Bosch - Almere City kijken Live FC Den Bosch - Almere City stream FC Den Bosch - Almere City Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Almere City Uitslag FC Den Bosch - Almere City Statistieken FC Den Bosch - Almere City Eerste Divisie 2018/2019 FC Den Bosch - Almere City wedden FC Den Bosch - Almere City gokken FC Den Bosch - Almere City Unibet