Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Den Bosch het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Den Bosch en Jong Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Beltrame, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. In de 49e minuut kreeg O. Bouyaghlafen van FC Den Bosch voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Den Bosch de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Ekkelenkamp namens Jong Ajax in de 75e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Den Bosch - Jong Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame FC Den Bosch 1-0
7' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor D. Verbeek FC Den Bosch
7' Wissel Jong Ajax Wissel S. Ylätupa voor N. Lang Jong Ajax
29' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor M. Deijl FC Den Bosch
31' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
44' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor W. van der Steen FC Den Bosch
45' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor P. Schuurs Jong Ajax
46' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Bakboord Jong Ajax
49' Tweede gele kaart FC Den Bosch Tweede gele kaart voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Marchioni voor S. Beltrame FC Den Bosch
49' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Sappinen FC Den Bosch
60' Wissel Jong Ajax Wissel Danilo voor N. Kühn Jong Ajax
63' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Gashi voor S. Blummel FC Den Bosch
64' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Verbeek FC Den Bosch
66' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor R. Gravenberch Jong Ajax
70' Wissel Jong Ajax Wissel T. Bijleveld voor P. Schuurs Jong Ajax
71' Wissel FC Den Bosch Wissel Ruben Rodrigues voor D. Verbeek FC Den Bosch
73' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor V. Jensen Jong Ajax
75' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt J. Ekkelenkamp Jong Ajax 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong Ajax
Opstellingen FC Den Bosch - Jong Ajax
De opstellingen van FC Den Bosch en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Jong Ajax

FC Den Bosch en Jong Ajax treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 9 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Den Bosch. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 3
Winst Jong Ajax 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 11e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 8e plaats.