Nabeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Den Bosch het vrijdag 23 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Den Bosch en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door N. Robertha, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. FC Den Bosch kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Verbeek, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Den Bosch - SC Cambuur 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel SC Cambuur Wissel T. Conraad voor R. Maulun SC Cambuur
36' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Steenvoorden SC Cambuur
49' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Robertha SC Cambuur 0-1
60' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Blummel voor L. Brouwers FC Den Bosch
66' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor R. Sappinen FC Den Bosch
75' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Väisänen voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
79' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Schilder SC Cambuur
80' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt D. Verbeek FC Den Bosch 1-1
90' Wissel SC Cambuur Wissel K. Schindler voor I. Kallon SC Cambuur
91' Wissel SC Cambuur Wissel T. Conraad voor R. Maulun SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - SC Cambuur
Opstellingen FC Den Bosch - SC Cambuur
De opstellingen van FC Den Bosch en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - SC Cambuur

FC Den Bosch en SC Cambuur treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 6 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is FC Den Bosch favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 9
Winst SC Cambuur 6
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 3e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.