Nabeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss (3-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door S. Beltrame, waarmee FC Den Bosch met 1-0 de leiding nam. FC Den Bosch vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Beltrame op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van FC Den Bosch, waarmee S. Blummel zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor FC Den Bosch dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - TOP Oss
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
92
88
Gevaarlijke aanvallen
56
53
Corners
3
4
Wissels
3
1
LIVE FC Den Bosch - TOP Oss 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Blummel FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel V. Vermeij voor R. Sappinen FC Den Bosch
58' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame FC Den Bosch 1-0
66' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Beltrame FC Den Bosch 2-0
69' Wissel FC Oss Wissel K. van der Biezen voor D. Janssen FC Oss
71' Wissel FC Den Bosch Wissel I. Oulad Omar voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
75' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Blummel FC Den Bosch 3-0
76' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Holla voor L. Brouwers FC Den Bosch
Opstellingen FC Den Bosch - TOP Oss
De opstellingen van FC Den Bosch en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss

FC Den Bosch en TOP Oss treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 1e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
FC Den Bosch - TOP Oss Opstelling FC Den Bosch Opstelling TOP Oss Live FC Den Bosch - TOP Oss Live FC Den Bosch - TOP Oss kijken FC Den Bosch - TOP Oss kijken Live FC Den Bosch - TOP Oss stream FC Den Bosch - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - TOP Oss Uitslag FC Den Bosch - TOP Oss Statistieken FC Den Bosch - TOP Oss Eerste Divisie 2018/2019 FC Den Bosch - TOP Oss wedden FC Den Bosch - TOP Oss gokken FC Den Bosch - TOP Oss Unibet