Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport (0-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Dordrecht het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport (0-0)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Dordrecht en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was FC Dordrecht dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor FC Dordrecht, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sander van der Eijk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - Helmond Sport
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
21
6
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
163
109
Gevaarlijke aanvallen
113
47
Corners
12
2
Wissels
3
1
LIVE FC Dordrecht - Helmond Sport 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Maletić FC Dordrecht
45' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Meijers Helmond Sport
58' Wissel Helmond Sport Wissel D. Snepvangers voor D. Ibrahim Helmond Sport
59' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Smith voor Q. Hogesteger FC Dordrecht
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Schets M. Maletić Helmond Sport
76' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
85' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor J. Cijntje FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Helmond Sport
Opstellingen FC Dordrecht - Helmond Sport
De opstellingen van FC Dordrecht en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Helmond Sport
# Speler Pos.
1 Stijn van Gassel K
19 Maiky Fecunda V
16 Joeri Poelmans V
3 Bart Meijers V
28 Nick de Louw V
6 Steven Edwards M
8 Tibeau Swinnen M
10 Bodi Brusselers M
9 Arne Naudts A
11 Furhgill Zeldenrust A
17 Daan Ibrahim A
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Stefan Tielemans K
22 Jamie Watt K
4 Ron Janzen V
15 Dylan de Braal V
26 Jeroen Verkennis V
7 Diego Snepvangers A
23 Richelor Sprangers A
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport

FC Dordrecht en Helmond Sport treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 9 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 13 keer wist de ploeg van FC Dordrecht te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor FC Dordrecht. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 10
Winst Helmond Sport 13
Gelijkspel 1
Totaal 24

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Dordrecht - Helmond Sport Opstelling FC Dordrecht Opstelling Helmond Sport Live FC Dordrecht - Helmond Sport Live FC Dordrecht - Helmond Sport kijken FC Dordrecht - Helmond Sport kijken Live FC Dordrecht - Helmond Sport stream FC Dordrecht - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - Helmond Sport Uitslag FC Dordrecht - Helmond Sport Statistieken FC Dordrecht - Helmond Sport Eerste Divisie 2018/2019 FC Dordrecht - Helmond Sport wedden FC Dordrecht - Helmond Sport gokken FC Dordrecht - Helmond Sport Unibet