Nabeschouwing FC Dordrecht - Roda JC (3-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Dordrecht het vrijdag 15 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Roda JC (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 0e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Väyrynen. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 38 minuten was het M. Engels die FC Dordrecht op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam FC Dordrecht in de 41e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van T. Schalekamp.

In de 54e minuut was het FC Dordrecht dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Cijntje.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor FC Dordrecht.

LIVE FC Dordrecht - Roda JC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty T. Väyrynen D. Werker Roda JC Kerkrade
38' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt M. Engels FC Dordrecht 0-1
41' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt T. Schalekamp met assist van T. Timmermans FC Dordrecht 1-1
54' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt J. Cijntje met assist van J. Schuurman FC Dordrecht 2-1
58' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Smith voor T. Schalekamp Roda JC Kerkrade 3-1
63' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor F. Loshaj Roda JC Kerkrade
63' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Vansteenkiste voor N. Verburgh FC Dordrecht
67' Wissel FC Dordrecht Wissel O. Zamouri voor T. Schalekamp FC Dordrecht
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Breukers voor R. Smith Roda JC Kerkrade
85' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Remans met assist van M. Engels Roda JC Kerkrade 3-2
92' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Green voor C. Summerville FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Roda JC
Opstellingen FC Dordrecht - Roda JC
De opstellingen van FC Dordrecht en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Roda JC

FC Dordrecht en Roda JC treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 7 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst FC Dordrecht 0
Winst Roda JC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 18e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 6e plaats.