Nabeschouwing FC Dordrecht - Sparta Rotterdam (1-4) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Dordrecht het vrijdag 15 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Sparta Rotterdam (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Rayhi, waarmee Sparta Rotterdam met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Antonio Stankov in de 31e minuut zorgde er even later voor dat FC Dordrecht weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 43e minuut zette M. Rayhi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sparta Rotterdam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Sparta Rotterdam vergroot nadat L. Duarte de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist R. Drenthe namens Sparta Rotterdam de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edwin van de Graaf en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Sparta Rotterdam.

Wedstrijdstatistieken FC Dordrecht - Sparta Rotterdam
Goals
1
4
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
71
85
Gevaarlijke aanvallen
53
73
Corners
5
7
Wissels
2
3
LIVE FC Dordrecht - Sparta Rotterdam 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
26' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Rayhi Sparta Rotterdam 0-1
31' Penalty FC Dordrecht Penalty Antonio Stankov FC Dordrecht 1-1
43' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Rayhi met assist van L. Duarte Sparta Rotterdam 1-2
56' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt L. Duarte Sparta Rotterdam 1-3
56' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Power voor B. Breukers FC Dordrecht
65' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Drenthe voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
84' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Drenthe Sparta Rotterdam 1-4
84' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Schalekamp voor J. Schuurman FC Dordrecht
87' Wissel Sparta Rotterdam Wissel G. dos Santos voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
89' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor L. Duarte Sparta Rotterdam
90' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Sparta Rotterdam
Opstellingen FC Dordrecht - Sparta Rotterdam
De opstellingen van FC Dordrecht en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Sparta Rotterdam

FC Dordrecht en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en Sparta Rotterdam elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Dordrecht 0
Winst Sparta Rotterdam 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 17e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Opstelling FC Dordrecht Opstelling Sparta Rotterdam Live FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Live FC Dordrecht - Sparta Rotterdam kijken FC Dordrecht - Sparta Rotterdam kijken Live FC Dordrecht - Sparta Rotterdam stream FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Uitslag FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Statistieken FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Eerste Divisie 2018/2019 FC Dordrecht - Sparta Rotterdam wedden FC Dordrecht - Sparta Rotterdam gokken FC Dordrecht - Sparta Rotterdam Unibet