Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Eindhoven het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. van Heertum, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. FC Eindhoven kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Daniels, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut moest FC Eindhoven verder met een man minder nadat E. Kabangu een rode kaart had gekregen.

In de 47e minuut was het Telstar dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van J. van Heertum, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor Telstar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Telstar
Goals
1
2
Balbezit
39%
61%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
64
77
Gevaarlijke aanvallen
41
53
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE FC Eindhoven - Telstar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Telstar Doelpunt J. van Heertum Telstar 0-1
20' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt A. Daniels met assist van B. van den Boomen FC Eindhoven 1-1
24' Rode kaart FC Eindhoven Rode kaart voor E. Kabangu FC Eindhoven
34' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
44' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
47' Doelpunt Telstar Doelpunt J. van Heertum Telstar 1-2
46' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor C. Ekangamene FC Eindhoven
46' Wissel Telstar Wissel S. van Doorm voor A. Najah Telstar
74' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor J. van Heertum Telstar
78' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Bourard voor J. Idzes FC Eindhoven
83' Wissel Telstar Wissel S. Lynen voor K. Scott Telstar
84' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor Marcelo Lopes FC Eindhoven
92' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. van den Boomen FC Eindhoven
93' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. van Doorm Telstar
Opstellingen FC Eindhoven - Telstar
De opstellingen van FC Eindhoven en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - Telstar

FC Eindhoven en Telstar treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Eindhoven en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Eindhoven 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 17e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Eindhoven - Telstar Opstelling FC Eindhoven Opstelling Telstar Live FC Eindhoven - Telstar Live FC Eindhoven - Telstar kijken FC Eindhoven - Telstar kijken Live FC Eindhoven - Telstar stream FC Eindhoven - Telstar Fox Sports Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar Uitslag FC Eindhoven - Telstar Statistieken FC Eindhoven - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 FC Eindhoven - Telstar wedden FC Eindhoven - Telstar gokken FC Eindhoven - Telstar Unibet