Nabeschouwing FC Twente - Jong PSV (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Twente het zondag 30 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Jong PSV (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Twente en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Rigo, waarmee Jong PSV met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Boere in de 62e minuut zorgde er even later voor dat FC Twente weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 87e minuut zette Aitor Cantalapiedra zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Twente de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout, waardoor FC Twente dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Twente - Jong PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Jong PSV Doelpunt D. Rigo Jong PSV 0-1
33' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. Kun Jong PSV
46' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor J. van der Heyden FC Twente
51' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor J. Piroe Jong PSV
60' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor A. Obispo Jong PSV
61' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. Teze Jong PSV
62' Wissel Jong PSV Wissel M. Soulas voor A. Obispo Jong PSV
62' Penalty FC Twente Penalty T. Boere FC Twente 1-1
73' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor T. Boere FC Twente
85' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Abels Jong PSV
85' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor M. Smith FC Twente
87' Doelpunt FC Twente Doelpunt Aitor Cantalapiedra met assist van R. Zekhnini FC Twente 2-1
91' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Hölscher FC Twente
93' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Ricardinho FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Jong PSV
Opstellingen FC Twente - Jong PSV
De opstellingen van FC Twente en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Twente - Jong PSV

FC Twente en Jong PSV treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst FC Twente 0
Winst Jong PSV 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 6e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 13e plaats.