Nabeschouwing FC Volendam - Almere City (2-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 12 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 12 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Almere City (2-2)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Volendam en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door N. Doodeman, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. Almere City kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Luckassen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette J. Efmorfidis zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Almere City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Volendam nadat N. Doodeman in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE FC Volendam - Almere City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Almere City Gele kaart voor E. Soleri Almere City
43' Wissel Almere City Wissel D. Blackson voor G. Ramos Almere City
63' Wissel FC Volendam Wissel R. Antwi voor E. Stroo FC Volendam
63' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor E. Soleri Almere City
71' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman met assist van R. Schouten FC Volendam 1-0
73' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor C. Peters FC Volendam
76' Doelpunt Almere City Doelpunt K. Luckassen Almere City 1-1
77' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Tol FC Volendam
83' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Efmorfidis Almere City 1-2
84' Wissel Almere City Wissel S. Meijer voor J. Efmorfidis Almere City
84' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Plattel Almere City
85' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Deul FC Volendam
87' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor K. Visser FC Volendam
89' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman FC Volendam 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Almere City
Opstellingen FC Volendam - Almere City
De opstellingen van FC Volendam en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.