Nabeschouwing FC Volendam - Jong AZ (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong AZ (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen FC Volendam en Jong AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Volendam kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. ten Den. Lange tijd leek het erop dat Jong AZ het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk F. Druijf die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Volendam - Jong AZ 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Volendam Doelpunt T. ten Den FC Volendam 1-0
28' Wissel FC Volendam Wissel J. Vlak voor J. Veerman FC Volendam
33' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Plat FC Volendam
46' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor O. Wijndal Jong AZ
47' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Hoedemakers Jong AZ
64' Wissel Jong AZ Wissel K. Koreniuk voor M. Kaandorp Jong AZ
64' Wissel FC Volendam Wissel C. Peters voor R. Antwi FC Volendam
77' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor M. Hoedemakers Jong AZ
81' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. Kok FC Volendam
83' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf Jong AZ 1-1
84' Wissel Jong AZ Wissel K. Goudmijn voor J. Jacobs Jong AZ
86' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Tol FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong AZ
Opstellingen FC Volendam - Jong AZ
De opstellingen van FC Volendam en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Volendam - Jong AZ

FC Volendam en Jong AZ treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 2 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 2
Winst Jong AZ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 19e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 16e plaats.