Nabeschouwing FC Volendam - SC Cambuur (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Volendam het vrijdag 22 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - SC Cambuur (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. SC Cambuur kreeg in de 79e minuut een strafschop toegekend, die door S. Hendriks werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 79e minuut was het SC Cambuur dat via S. Hendriks dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Richard Martens.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Richard Martens niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - SC Cambuur
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
77
66
Gevaarlijke aanvallen
35
33
Corners
0
11
Wissels
2
2
LIVE FC Volendam - SC Cambuur 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
65' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
70' Wissel SC Cambuur Wissel N. Robertha voor A. Bangura SC Cambuur
79' Penalty gemist SC Cambuur Penalty gemist S. Hendriks SC Cambuur 0-1
79' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel N. van den Beemt voor K. Jansen SC Cambuur
83' Wissel FC Volendam Wissel C. Peters voor D. Bäly FC Volendam
86' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. van Kippersluis SC Cambuur
89' Wissel FC Volendam Wissel J. Vlak voor B. Deul FC Volendam
Opstellingen FC Volendam - SC Cambuur
De opstellingen van FC Volendam en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
22 Mitchel Michaelis K
9 Paul Kok V
2 Robin Schouten V
5 Mohamed Betti V
3 Marco Tol V
4 Darryl Bäly V
10 Boy Deul M
6 Kevin Visser M
8 Anthony Berenstein A
11 Rodney Antwi A
7 Nick Doodeman A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
16 Nordin Bakker K
1 Jordi van Stappershoef K
14 Erik Schouten V
12 Gijs Smal V
13 Ties Evers V
17 Jari Vlak M
15 Nick Runderkamp M
18 Gerry Vlak M
19 Martijn Kaars A
20 Cas Peters A
Voorbeschouwing FC Volendam - SC Cambuur

FC Volendam en SC Cambuur treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Volendam en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 15e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
FC Volendam - SC Cambuur Opstelling FC Volendam Opstelling SC Cambuur Live FC Volendam - SC Cambuur Live FC Volendam - SC Cambuur kijken FC Volendam - SC Cambuur kijken Live FC Volendam - SC Cambuur stream FC Volendam - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - SC Cambuur Uitslag FC Volendam - SC Cambuur Statistieken FC Volendam - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 FC Volendam - SC Cambuur wedden FC Volendam - SC Cambuur gokken FC Volendam - SC Cambuur Unibet