Nabeschouwing FC Volendam - SC Cambuur (0-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 22 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt FC Volendam het vrijdag 22 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - SC Cambuur (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. SC Cambuur kreeg in de 79e minuut een strafschop toegekend, die door S. Hendriks werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 79e minuut was het SC Cambuur dat via S. Hendriks dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Richard Martens.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Richard Martens niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE FC Volendam - SC Cambuur 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
70' Wissel SC Cambuur Wissel N. Robertha voor A. Bangura SC Cambuur
79' Penalty gemist SC Cambuur Penalty gemist S. Hendriks SC Cambuur 0-1
79' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel N. van den Beemt voor K. Jansen SC Cambuur
83' Wissel FC Volendam Wissel C. Peters voor D. Bäly FC Volendam
86' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. van Kippersluis SC Cambuur
89' Wissel FC Volendam Wissel J. Vlak voor B. Deul FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - SC Cambuur
Opstellingen FC Volendam - SC Cambuur
De opstellingen van FC Volendam en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Volendam - SC Cambuur

FC Volendam en SC Cambuur treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 17 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 8 keer wist de ploeg van FC Volendam te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Volendam. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 5
Winst SC Cambuur 8
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 15e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.