Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 1 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Van der Heyden van FC Eindhoven. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 73e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 79 minuten was het S. Elisha die FC Eindhoven op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Eindhoven uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - FC Eindhoven
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
93
90
Gevaarlijke aanvallen
72
48
Corners
11
4
Wissels
3
3
LIVE Go Ahead Eagles - FC Eindhoven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Stans Go Ahead Eagles
45' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor O. Džepar Go Ahead Eagles
47' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor A. Loof FC Eindhoven
57' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
63' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Elisha voor A. Daniels FC Eindhoven
73' Tweede gele kaart FC Eindhoven Tweede gele kaart voor S. Van der Heyden FC Eindhoven
75' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Achenteh FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Idzes voor S. Bourard FC Eindhoven
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel V. Dekker voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
79' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Elisha FC Eindhoven 0-1
84' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Klooster voor E. Kabangu FC Eindhoven
88' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Elisha FC Eindhoven
88' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor J. Stans Go Ahead Eagles
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Eindhoven
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven

Go Ahead Eagles en FC Eindhoven treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en FC Eindhoven elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst FC Eindhoven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 3e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling FC Eindhoven Live Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Live Go Ahead Eagles - FC Eindhoven kijken Go Ahead Eagles - FC Eindhoven kijken Live Go Ahead Eagles - FC Eindhoven stream Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Uitslag Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Statistieken Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Eerste Divisie 2018/2019 Go Ahead Eagles - FC Eindhoven wedden Go Ahead Eagles - FC Eindhoven gokken Go Ahead Eagles - FC Eindhoven Unibet