Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 19 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 19 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door R. van der Venne, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Aboukhlal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette J. Veldmate zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - Jong PSV
Goals
2
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
110
139
Gevaarlijke aanvallen
82
94
Overtredingen
16
9
Buitenspel
4
0
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Go Ahead Eagles - Jong PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van J. Navrátil Go Ahead Eagles 1-0
14' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
22' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Z. Aboukhlal met assist van D. Rigo Jong PSV 1-1
34' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Soulas Jong PSV
35' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Veldmate Go Ahead Eagles 2-1
40' Wissel Jong PSV Wissel W. N. Roulaux Y. voor M. van de Meulenhof Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel J. Lonwijk voor M. Romero Jong PSV
68' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. Baas Go Ahead Eagles
69' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor B. Wallenburg Jong PSV
76' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Stans Go Ahead Eagles
80' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Mauro Júnior Jong PSV
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
91' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor J. Navrátil Go Ahead Eagles
92' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor P. van Moorsel Go Ahead Eagles
Opstellingen Go Ahead Eagles - Jong PSV
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Jong PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV

Go Ahead Eagles en Jong PSV treffen elkaar in de 35e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst Jong PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 3e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Go Ahead Eagles - Jong PSV Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling Jong PSV Live Go Ahead Eagles - Jong PSV Live Go Ahead Eagles - Jong PSV kijken Go Ahead Eagles - Jong PSV kijken Live Go Ahead Eagles - Jong PSV stream Go Ahead Eagles - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Jong PSV Uitslag Go Ahead Eagles - Jong PSV Statistieken Go Ahead Eagles - Jong PSV Eerste Divisie 2018/2019 Go Ahead Eagles - Jong PSV wedden Go Ahead Eagles - Jong PSV gokken Go Ahead Eagles - Jong PSV Unibet