Nabeschouwing Go Ahead Eagles - MVV Maastricht (2-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 1 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - MVV Maastricht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Bruno Andrade, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Go Ahead Eagles opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het M. Pouwels die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Go Ahead Eagles.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - MVV Maastricht
Goals
2
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
25
7
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
52
22
Gevaarlijke aanvallen
46
18
Corners
6
5
Wissels
2
3
LIVE Go Ahead Eagles - MVV Maastricht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
53' Wissel MVV Maastricht Wissel Shermaine Martina voor D. Lavalée MVV Maastricht
67' Wissel MVV Maastricht Wissel J. Deom voor K. Kostons MVV Maastricht
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
78' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Bruno Andrade met assist van R. van der Venne Go Ahead Eagles 1-0
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor Bruno Andrade Go Ahead Eagles
88' Wissel MVV Maastricht Wissel Asumah voor M. Vermijl MVV Maastricht
92' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Pouwels Go Ahead Eagles 2-0
Opstellingen Go Ahead Eagles - MVV Maastricht
De opstellingen van Go Ahead Eagles en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - MVV Maastricht

Go Ahead Eagles en MVV Maastricht treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en MVV Maastricht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst MVV Maastricht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 4e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling MVV Maastricht Live Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Live Go Ahead Eagles - MVV Maastricht kijken Go Ahead Eagles - MVV Maastricht kijken Live Go Ahead Eagles - MVV Maastricht stream Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Uitslag Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Statistieken Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Eerste Divisie 2018/2019 Go Ahead Eagles - MVV Maastricht wedden Go Ahead Eagles - MVV Maastricht gokken Go Ahead Eagles - MVV Maastricht Unibet