Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC (4-4) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 15 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC (4-4)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 4-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Go Ahead Eagles kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van P. van Moorsel. Go Ahead Eagles vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. van der Venne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam NEC vervolgens op 2-1. Het was F. Druijf die vanaf 11 meter wist te scoren in de 16e minuut.

Na 24 minuten werd de voorsprong voor Go Ahead Eagles vergroot nadat J. Veldmate de 3-1 wist te scoren. In de 36e minuut kwam NEC weer dichterbij, nadat J. van den Berg de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 37e minuut was het J. Veldmate van Go Ahead Eagles wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan NEC om te scoren. In de 66e minuut zette F. Druijf de stand op 4-3 in het voordeel van NEC. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was M. Ndayishimiye van NEC die in de 84e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christiaan Bax en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - NEC
Goals
4
4
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
4
Schoten op doel
4
4
Gevaarlijke aanvallen
70
53
Corners
14
5
Wissels
2
2
LIVE Go Ahead Eagles - NEC 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. van Moorsel Go Ahead Eagles 1-0
10' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van R. Baas Go Ahead Eagles 2-0
16' Penalty NEC Penalty F. Druijf NEC 2-1
24' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Veldmate Go Ahead Eagles 3-1
36' Doelpunt NEC Doelpunt J. van den Berg met assist van L. Labylle NEC 3-2
37' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Veldmate Go Ahead Eagles 4-2
62' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor R. Wolters NEC
66' Penalty NEC Penalty F. Druijf NEC 4-3
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Džepar voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
82' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvída NEC
82' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor H. Verhulst Go Ahead Eagles
83' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor T. Overtoom NEC
84' Doelpunt NEC Doelpunt M. Ndayishimiye met assist van O. ter Haar Romeny NEC 4-4
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor I. Bakx Go Ahead Eagles
Opstellingen Go Ahead Eagles - NEC
De opstellingen van Go Ahead Eagles en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - NEC

Go Ahead Eagles en NEC treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en NEC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 3e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Go Ahead Eagles - NEC Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling NEC Live Go Ahead Eagles - NEC Live Go Ahead Eagles - NEC kijken Go Ahead Eagles - NEC kijken Live Go Ahead Eagles - NEC stream Go Ahead Eagles - NEC Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC Uitslag Go Ahead Eagles - NEC Statistieken Go Ahead Eagles - NEC Eerste Divisie 2018/2019 Go Ahead Eagles - NEC wedden Go Ahead Eagles - NEC gokken Go Ahead Eagles - NEC Unibet