Nabeschouwing Helmond Sport - Jong PSV (0-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Helmond Sport het vrijdag 1 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong PSV (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong PSV is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 0-2 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. Mauro Júnior maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jong PSV vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 44e minuut moest B. Kun van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luca Evian Cantineau een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Jong PSV verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Jong PSV via een goal van L. Daneels in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Jong PSV.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Jong PSV
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
3
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
123
99
Gevaarlijke aanvallen
78
46
Corners
10
2
Wissels
3
3
LIVE Helmond Sport - Jong PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. Janzen Helmond Sport
14' Penalty Jong PSV Penalty Mauro Júnior Jong PSV 0-1
44' Rode kaart Jong PSV Rode kaart voor B. Kun Jong PSV
48' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor T. Daverveld Jong PSV
52' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Zwanen Helmond Sport
53' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor N. de Louw Helmond Sport
59' Wissel Jong PSV Wissel L. Daneels voor M. Romero Jong PSV
67' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Z. Aboukhlal Jong PSV
71' Wissel Helmond Sport Wissel S. Edwards voor N. de Louw Helmond Sport
74' Wissel Helmond Sport Wissel A. Muzaqi voor J. Respen Helmond Sport
85' Wissel Jong PSV Wissel J. Piroe voor Z. Aboukhlal Jong PSV
87' Wissel Helmond Sport Wissel D. de Braal voor B. Zwanen Helmond Sport
93' Doelpunt Jong PSV Doelpunt L. Daneels Jong PSV 0-2
Opstellingen Helmond Sport - Jong PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Helmond Sport - Jong PSV

Helmond Sport en Jong PSV treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Helmond Sport en Jong PSV elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 0
Winst Jong PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we Jong PSV terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Helmond Sport - Jong PSV Opstelling Helmond Sport Opstelling Jong PSV Live Helmond Sport - Jong PSV Live Helmond Sport - Jong PSV kijken Helmond Sport - Jong PSV kijken Live Helmond Sport - Jong PSV stream Helmond Sport - Jong PSV Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Jong PSV Uitslag Helmond Sport - Jong PSV Statistieken Helmond Sport - Jong PSV Eerste Divisie 2018/2019 Helmond Sport - Jong PSV wedden Helmond Sport - Jong PSV gokken Helmond Sport - Jong PSV Unibet