Nabeschouwing Helmond Sport - NEC (2-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Helmond Sport het vrijdag 21 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - NEC (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en NEC is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 2-3 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Achahbar, waarmee NEC met 0-1 de leiding nam. NEC vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Darri op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Helmond Sport vervolgens op 1-2. Het was F. Zeldenrust die vanaf 11 meter wist te scoren in de 37e minuut.

Na 51 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Zeldenrust de 2-2 maakte voor Helmond Sport. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk NEC dat in de 79e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Achahbar de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Richard Martens en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van NEC.

LIVE Helmond Sport - NEC 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van B. Darri NEC 0-1
30' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
32' Doelpunt NEC Doelpunt B. Darri met assist van J. Okita NEC 0-2
37' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Lartey Sanniez NEC
37' Penalty Helmond Sport Penalty F. Zeldenrust Helmond Sport 1-2
51' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Bossaerts NEC
51' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt F. Zeldenrust met assist van A. Naudts Helmond Sport 2-2
60' Wissel Helmond Sport Wissel D. Snepvangers voor R. Sprangers Helmond Sport
64' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor B. Darri NEC
66' Wissel NEC Wissel G. Joppen voor T. Lartey Sanniez NEC
69' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Snepvangers Helmond Sport
76' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Zwanen Helmond Sport
78' Wissel NEC Wissel M. Ndayishimiye voor J. Okita NEC
79' Doelpunt NEC Doelpunt A. Achahbar met assist van L. Labylle NEC 2-3
83' Wissel Helmond Sport Wissel J. Verkennis voor B. Zwanen Helmond Sport
92' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor A. Naudts Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - NEC
Opstellingen Helmond Sport - NEC
De opstellingen van Helmond Sport en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.