Nabeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Helmond Sport het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door T. Conraad, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name SC Cambuur dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SC Cambuur uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - SC Cambuur
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
16
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
55
68
Gevaarlijke aanvallen
28
53
Corners
2
8
Wissels
2
3
LIVE Helmond Sport - SC Cambuur 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor I. Kallon SC Cambuur
56' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt T. Conraad SC Cambuur 0-1
58' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Fecunda Helmond Sport
65' Wissel Helmond Sport Wissel A. Muzaqi voor K. Wesdorp Helmond Sport
71' Wissel SC Cambuur Wissel A. Cigaņiks voor T. Conraad SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor N. Robertha SC Cambuur
84' Wissel SC Cambuur Wissel D. Boerlage voor K. Jansen SC Cambuur
87' Wissel Helmond Sport Wissel J. Respen voor D. Snepvangers Helmond Sport
92' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Boerlage SC Cambuur
Opstellingen Helmond Sport - SC Cambuur
De opstellingen van Helmond Sport en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Stefan Tielemans K
22 Jamie Watt K
15 Dylan de Braal V
5 Kjell Knops V
14 Bram Zwanen M
27 Juul Respen A
18 Albian Muzaqi Mustafa A
Voorbeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur

Helmond Sport en SC Cambuur treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Helmond Sport en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 17e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Helmond Sport - SC Cambuur Opstelling Helmond Sport Opstelling SC Cambuur Live Helmond Sport - SC Cambuur Live Helmond Sport - SC Cambuur kijken Helmond Sport - SC Cambuur kijken Live Helmond Sport - SC Cambuur stream Helmond Sport - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - SC Cambuur Uitslag Helmond Sport - SC Cambuur Statistieken Helmond Sport - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 Helmond Sport - SC Cambuur wedden Helmond Sport - SC Cambuur gokken Helmond Sport - SC Cambuur Unibet