Nabeschouwing Helmond Sport - Telstar (1-2) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 12 oktober 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Helmond Sport het vrijdag 12 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Telstar (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Verkennis in de 69e minuut, waardoor Helmond Sport met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat Telstar via K. Scott op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Telstar via een goal van A. Najah in de 86e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat B. Meijers namens Helmond Sport in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette. In de 92e minuut werd J. Poelmans van Helmond Sport met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Helmond Sport met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor Telstar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Telstar
Goals
1
2
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
2
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
151
125
Gevaarlijke aanvallen
105
78
Corners
10
3
Wissels
3
2
LIVE Helmond Sport - Telstar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Wissel Helmond Sport Wissel D. de Braal voor K. Knops Helmond Sport
42' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Sno Telstar
59' Wissel Telstar Wissel T. Ondaan voor R. Seager Telstar
68' Wissel Helmond Sport Wissel R. Sprangers voor B. Brusselers Helmond Sport
69' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor J. Verkennis Helmond Sport
71' Penalty Telstar Penalty K. Scott Telstar 0-1
77' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel A. Muzaqi voor D. Koolhof Helmond Sport
83' Wissel Telstar Wissel K. Groot voor K. Scott Telstar
86' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Najah met assist van T. Ondaan Telstar 0-2
88' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt B. Meijers Helmond Sport 1-2
91' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor Helmond Sport
92' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor J. Poelmans Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Telstar
Opstellingen Helmond Sport - Telstar
De opstellingen van Helmond Sport en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Telstar
# Speler Pos.
1 Jeroen Houwen K
21 Toine van Huizen V
5 Elso Brito V
11 Shaquill Sno V
2 Rodny Lopes Cabral V
30 Melle Springer V
18 Darren Rosheuvel M
10 Kyle Scott M
7 Dylan Mertens M
15 Anass Najah M
9 Ryan Seager A
Wissels Telstar
# Speler Pos.
20 Wesley Zonneveld K
13 Ilias Bronkhorst V
23 Kick Groot V
8 Senne Lynen M
29 Sven van Doorm M
17 Terell Ondaan A
19 Jordie van der Laan A
32 Facundo Lescano A
Voorbeschouwing Helmond Sport - Telstar

Helmond Sport en Telstar treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 9 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 14
Winst Telstar 9
Gelijkspel 2
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 18e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Helmond Sport - Telstar Opstelling Helmond Sport Opstelling Telstar Live Helmond Sport - Telstar Live Helmond Sport - Telstar kijken Helmond Sport - Telstar kijken Live Helmond Sport - Telstar stream Helmond Sport - Telstar Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Telstar Uitslag Helmond Sport - Telstar Statistieken Helmond Sport - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 Helmond Sport - Telstar wedden Helmond Sport - Telstar gokken Helmond Sport - Telstar Unibet