Nabeschouwing Jong Ajax - Roda JC (5-1) || Eerste Divisie

Maandag 11 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Ajax het maandag 11 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Roda JC (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 5-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. Lang, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Jensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Jong Ajax, waarmee V. Černý zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. Engels zette Roda JC Kerkrade even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Freek Van Herk toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 45e minuut nadat J. ter Heide namens Jong Ajax de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 65e minuut en kwam op naam te staan van Jong Ajax speler P. Schuurs, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Freek Van Herk en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Jong Ajax.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - Roda JC
Goals
5
1
Balbezit
61%
39%
Schoten totaal
18
5
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
181
121
Gevaarlijke aanvallen
103
55
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Jong Ajax - Roda JC 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Lang met assist van V. Černý Jong Ajax 1-0
12' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen met assist van V. Černý Jong Ajax 2-0
38' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý met assist van N. Lang Jong Ajax 3-0
40' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty M. Engels Roda JC Kerkrade 3-1
45' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt J. ter Heide met assist van S. Botman Jong Ajax 4-1
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel G. van Velzen voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
65' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt P. Schuurs Jong Ajax 5-1
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
75' Wissel Jong Ajax Wissel C. Nunnely voor N. Kühn Jong Ajax
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Loshaj voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
81' Wissel Jong Ajax Wissel Danilo voor L. Traore Jong Ajax
88' Wissel Jong Ajax Wissel N. Bakboord voor J. Timber Jong Ajax
Opstellingen Jong Ajax - Roda JC
De opstellingen van Jong Ajax en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - Roda JC

Jong Ajax en Roda JC treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Ajax en Roda JC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong Ajax 0
Winst Roda JC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 13e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong Ajax - Roda JC Opstelling Jong Ajax Opstelling Roda JC Live Jong Ajax - Roda JC Live Jong Ajax - Roda JC kijken Jong Ajax - Roda JC kijken Live Jong Ajax - Roda JC stream Jong Ajax - Roda JC Fox Sports Nabeschouwing Jong Ajax - Roda JC Uitslag Jong Ajax - Roda JC Statistieken Jong Ajax - Roda JC Eerste Divisie 2018/2019 Jong Ajax - Roda JC wedden Jong Ajax - Roda JC gokken Jong Ajax - Roda JC Unibet