Nabeschouwing Jong Ajax - SC Cambuur (0-6) || Eerste Divisie

Maandag 1 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Ajax het maandag 1 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - SC Cambuur (0-6)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 0-6 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Hendriks, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Steenvoorden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee N. Robertha zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Cambuur geen gas terug, waardoor in de 32e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van N. Robertha. De 0-5 voor SC Cambuur volgde even later in de 37e minuut nadat S. Hendriks namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 67e minuut en kwam op naam te staan van SC Cambuur speler M. Steenvoorden, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Freek Van Herk en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van SC Cambuur, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - SC Cambuur
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
0
7
Aanvallen
160
116
Gevaarlijke aanvallen
101
63
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Jong Ajax - SC Cambuur 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks SC Cambuur 0-1
11' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Steenvoorden met assist van R. Maulun SC Cambuur 0-2
22' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Robertha met assist van S. Hendriks SC Cambuur 0-3
30' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor P. Schuurs Jong Ajax
32' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Robertha met assist van S. van Wermeskerken SC Cambuur 0-4
37' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Hendriks met assist van N. Robertha SC Cambuur 0-5
40' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor N. Robertha SC Cambuur
59' Wissel Jong Ajax Wissel L. Traore voor Danilo Jong Ajax
65' Wissel Jong Ajax Wissel N. Kühn voor V. Jensen Jong Ajax
67' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Steenvoorden met assist van R. Maulun SC Cambuur 0-6
68' Wissel SC Cambuur Wissel I. Kallon voor N. Robertha SC Cambuur
73' Wissel SC Cambuur Wissel K. Schindler voor R. Maulun SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel N. van den Beemt voor R. Schilder SC Cambuur
79' Wissel Jong Ajax Wissel T. Bijleveld voor J. Ekkelenkamp Jong Ajax
Opstellingen Jong Ajax - SC Cambuur
De opstellingen van Jong Ajax en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Ajax - SC Cambuur

Jong Ajax en SC Cambuur treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Ajax en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong Ajax 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 8e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong Ajax - SC Cambuur Opstelling Jong Ajax Opstelling SC Cambuur Live Jong Ajax - SC Cambuur Live Jong Ajax - SC Cambuur kijken Jong Ajax - SC Cambuur kijken Live Jong Ajax - SC Cambuur stream Jong Ajax - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing Jong Ajax - SC Cambuur Uitslag Jong Ajax - SC Cambuur Statistieken Jong Ajax - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 Jong Ajax - SC Cambuur wedden Jong Ajax - SC Cambuur gokken Jong Ajax - SC Cambuur Unibet