Nabeschouwing Jong AZ - Almere City (2-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 20 augustus 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong AZ het maandag 20 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Almere City (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 2-3 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door N. Vossebelt, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Almere City vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Receveur op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Almere City, waarmee S. Meijer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 47e minuut werd M. Seck van Almere City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almere City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Jong AZ kreeg een penalty toegewezen in de 48e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond J. Duin die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 0-3 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 64 minuten wist uiteindelijk Jong AZ iets terug te doen nadat T. Reijnders de bal in het net wist te werken. Het lukte Jong AZ na 93 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat F. Druijf de 2-3 wist te scoren.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Freek Van Herk bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Almere City.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - Almere City
Goals
2
3
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
119
108
Gevaarlijke aanvallen
85
58
Overtredingen
17
15
Buitenspel
3
2
Corners
9
6
Wissels
3
2
LIVE Jong AZ - Almere City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Almere City Doelpunt N. Vossebelt met assist van A. Calcan Almere City 0-1
18' Doelpunt Almere City Doelpunt T. Receveur met assist van Y. Loen Almere City 0-2
28' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Meijer Almere City 0-3
44' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Church Jong AZ
47' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Meijer Almere City
47' Rode kaart Almere City Rode kaart voor M. Seck Almere City
48' Penalty gemist Jong AZ Penalty gemist J. Duin Jong AZ
56' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Kip Almere City
60' Wissel Jong AZ Wissel K. Goudmijn voor K. Koreniuk Jong AZ
62' Wissel Almere City Wissel K. Luckassen voor S. Meijer Almere City
64' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders Jong AZ 1-3
66' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedláček voor J. Duin Jong AZ
72' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Receveur Almere City
75' Gele kaart Almere City Gele kaart voor B. van Vlerken Almere City
80' Wissel Jong AZ Wissel M. Kaandorp voor M. Hoedemakers Jong AZ
86' Wissel Almere City Wissel A. Bensabouh voor A. Ahannach Almere City
89' Gele kaart Almere City Gele kaart voor N. Vossebelt Almere City
92' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Kramer Jong AZ
93' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf Jong AZ 2-3
94' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor R. Sedláček Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - Almere City
Opstellingen Jong AZ - Almere City
De opstellingen van Jong AZ en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
21 Timo Plattel K
2 Bram van Vlerken V
14 Damon Mirani V
17 Moustapha Seck V
4 Faris Hammouti V
8 Niek Vossebelt M
27 Youri Loen M
6 Tim Receveur M
7 Anass Ahannach M
20 Andreas Calcan A
29 Stijn Meijer A
Voorbeschouwing Jong AZ - Almere City

Jong AZ en Almere City treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 16 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Jong AZ als Almere City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 1
Winst Almere City 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong AZ - Almere City Opstelling Jong AZ Opstelling Almere City Live Jong AZ - Almere City Live Jong AZ - Almere City kijken Jong AZ - Almere City kijken Live Jong AZ - Almere City stream Jong AZ - Almere City Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - Almere City Uitslag Jong AZ - Almere City Statistieken Jong AZ - Almere City Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - Almere City wedden Jong AZ - Almere City gokken Jong AZ - Almere City Unibet