Nabeschouwing Jong AZ - FC Den Bosch (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het vrijdag 15 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - FC Den Bosch (0-0)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Jong AZ en FC Den Bosch geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor FC Den Bosch, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. FC Den Bosch kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alex Bos niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - FC Den Bosch
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
5
19
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
50
87
Gevaarlijke aanvallen
21
46
Corners
1
7
Wissels
3
3
LIVE Jong AZ - FC Den Bosch 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Wissel Jong AZ Wissel J. Kramer voor H. Weigelt Jong AZ
64' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor K. Goudmijn Jong AZ
67' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor M. Hoedemakers Jong AZ
72' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Khammas FC Den Bosch
72' Wissel FC Den Bosch Wissel J. van der Sande voor V. Vermeij FC Den Bosch
75' Wissel FC Den Bosch Wissel S. Velkov voor S. Kersten FC Den Bosch
78' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Helmer Jong AZ
79' Wissel FC Den Bosch Wissel I. Oulad Omar voor J. Marchioni FC Den Bosch
90' Wissel Jong AZ Wissel K. Koreniuk voor O. Mihálik Jong AZ
93' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Duin Jong AZ
Opstellingen Jong AZ - FC Den Bosch
De opstellingen van Jong AZ en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - FC Den Bosch

Jong AZ en FC Den Bosch treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en FC Den Bosch elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst FC Den Bosch 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 18e positie staat, terwijl we FC Den Bosch terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong AZ - FC Den Bosch Opstelling Jong AZ Opstelling FC Den Bosch Live Jong AZ - FC Den Bosch Live Jong AZ - FC Den Bosch kijken Jong AZ - FC Den Bosch kijken Live Jong AZ - FC Den Bosch stream Jong AZ - FC Den Bosch Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - FC Den Bosch Uitslag Jong AZ - FC Den Bosch Statistieken Jong AZ - FC Den Bosch Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - FC Den Bosch wedden Jong AZ - FC Den Bosch gokken Jong AZ - FC Den Bosch Unibet