Nabeschouwing Jong AZ - FC Dordrecht (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 18 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - FC Dordrecht (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en FC Dordrecht is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door R. Smith, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Dordrecht dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Dordrecht uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - FC Dordrecht
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
69
69
Gevaarlijke aanvallen
44
30
Corners
4
3
Wissels
2
3
LIVE Jong AZ - FC Dordrecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Maletić voor T. Schalekamp FC Dordrecht
65' Wissel FC Dordrecht Wissel C. Summerville voor O. Zamouri FC Dordrecht
79' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Smith FC Dordrecht 0-1
80' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor J. Helmer Jong AZ
82' Wissel Jong AZ Wissel K. Koreniuk voor K. Goudmijn Jong AZ
82' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Kok voor J. Cijntje FC Dordrecht
Opstellingen Jong AZ - FC Dordrecht
De opstellingen van Jong AZ en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - FC Dordrecht

Jong AZ en FC Dordrecht treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en FC Dordrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst FC Dordrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 19e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong AZ - FC Dordrecht Opstelling Jong AZ Opstelling FC Dordrecht Live Jong AZ - FC Dordrecht Live Jong AZ - FC Dordrecht kijken Jong AZ - FC Dordrecht kijken Live Jong AZ - FC Dordrecht stream Jong AZ - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - FC Dordrecht Uitslag Jong AZ - FC Dordrecht Statistieken Jong AZ - FC Dordrecht Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - FC Dordrecht wedden Jong AZ - FC Dordrecht gokken Jong AZ - FC Dordrecht Unibet