Nabeschouwing Jong AZ - NEC (4-0) || Eerste Divisie

Maandag 1 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 1 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - NEC (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en NEC is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 4-0 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Savastano, waarmee Jong AZ met 1-0 de leiding nam. Jong AZ vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kaandorp op een 2-0 voorsprong kwam te staan. G. Joppen dacht na 76 minuten te scoren voor Jong AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor Jong AZ dankzij een 4-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - NEC
Goals
4
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
65
78
Gevaarlijke aanvallen
29
41
Corners
4
6
Wissels
2
2
LIVE Jong AZ - NEC 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Savastano met assist van J. Jacobs Jong AZ 1-0
43' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Kaandorp met assist van P. Koopmeiners Jong AZ 2-0
58' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Wolters NEC
60' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor J. Jacobs Jong AZ
62' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor R. Wolters NEC
69' Gele kaart NEC Gele kaart voor F. Sturing NEC
73' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor M. Savastano Jong AZ 3-0
76' Doelpunt Jong AZ Doelpunt G. Joppen Jong AZ
77' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Oosting J. Duin NEC
80' Wissel Jong AZ Wissel H. Haouat voor J. Okita Jong AZ
93' Wissel NEC Wissel T. Oosting voor NEC 4-0
93' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Oosting Jong AZ 4-0
Opstellingen Jong AZ - NEC
De opstellingen van Jong AZ en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - NEC

Jong AZ en NEC treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en NEC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 18e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong AZ - NEC Opstelling Jong AZ Opstelling NEC Live Jong AZ - NEC Live Jong AZ - NEC kijken Jong AZ - NEC kijken Live Jong AZ - NEC stream Jong AZ - NEC Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - NEC Uitslag Jong AZ - NEC Statistieken Jong AZ - NEC Eerste Divisie 2018/2019 Jong AZ - NEC wedden Jong AZ - NEC gokken Jong AZ - NEC Unibet