Nabeschouwing Jong AZ - SC Cambuur (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 4 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong AZ het maandag 4 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - SC Cambuur (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong AZ kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van O. Mihálik. Jong AZ vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Goudmijn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat K. van Kippersluis van SC Cambuur een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luca Evian Cantineau, waardoor Jong AZ dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong AZ - SC Cambuur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jong AZ Doelpunt O. Mihálik met assist van M. Hoedemakers Jong AZ 1-0
41' Wissel SC Cambuur Wissel D. Boerlage voor N. van den Beemt SC Cambuur
46' Doelpunt Jong AZ Doelpunt K. Goudmijn Jong AZ 2-0
49' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Steenvoorden SC Cambuur
54' Wissel SC Cambuur Wissel M. Jones voor T. Conraad SC Cambuur
65' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor H. Weigelt Jong AZ
66' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Duin Jong AZ
68' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. Jansen SC Cambuur
70' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor M. Hoedemakers Jong AZ
73' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor K. Jansen SC Cambuur
73' Wissel Jong AZ Wissel K. Koreniuk voor J. Duin Jong AZ
88' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedláček voor K. Goudmijn Jong AZ
93' Penalty SC Cambuur Penalty K. van Kippersluis SC Cambuur 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - SC Cambuur
Opstellingen Jong AZ - SC Cambuur
De opstellingen van Jong AZ en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - SC Cambuur

Jong AZ en SC Cambuur treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong AZ en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 24 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 3 keer wist de ploeg van Jong AZ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong AZ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong AZ 0
Winst SC Cambuur 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 20e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 11e plaats.