Nabeschouwing Jong PSV - Jong Ajax (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Maandag 15 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong PSV het maandag 15 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong Ajax (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door T. Bijleveld, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Lundqvist in de 19e minuut zorgde er even later voor dat Jong PSV weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 49e minuut zette J. Piroe zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor Jong PSV dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Jong PSV - Jong Ajax 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Soulas Jong PSV
16' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt T. Bijleveld met assist van Q. Maduro Jong Ajax 0-1
19' Penalty Jong PSV Penalty R. Lundqvist Jong PSV 1-1
40' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor R. Lundqvist Jong PSV
49' Doelpunt Jong PSV Doelpunt J. Piroe met assist van M. Verreth Jong PSV 2-1
59' Wissel Jong Ajax Wissel B. Brobbey voor L. Thethani Jong Ajax
70' Wissel Jong Ajax Wissel K. Taylor voor J. ter Heide Jong Ajax
78' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor A. Ćatić Jong PSV
82' Wissel Jong Ajax Wissel A. Aberkane voor S. Dest Jong Ajax
91' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Rigo Jong PSV
92' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Brobbey Jong Ajax
94' Wissel Jong PSV Wissel J. Hattu voor J. Piroe Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong Ajax
Opstellingen Jong PSV - Jong Ajax
De opstellingen van Jong PSV en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.