Nabeschouwing Jong PSV - NEC (1-2) || Eerste Divisie

Maandag 8 april 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong PSV het maandag 8 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - NEC (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en NEC is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. F. Druijf maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee NEC vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. NEC vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Okita op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van F. Sturing zorgde ervoor dat Jong PSV in de 87e minuut op 1-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor NEC dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - NEC
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
5
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
155
105
Gevaarlijke aanvallen
99
54
Corners
6
0
Wissels
2
1
LIVE Jong PSV - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Penalty NEC Penalty F. Druijf NEC 0-1
27' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
34' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Bruijn NEC
37' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor Mauro Júnior Jong PSV
39' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Verreth Jong PSV
43' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van T. Overtoom NEC 0-2
64' Wissel Jong PSV Wissel M. Frey voor B. Wallenburg Jong PSV
87' Eigen doelpunt Jong PSV Eigen doelpunt F. Sturing Jong PSV 1-2
88' Wissel Jong PSV Wissel O. ter Haar Romeny voor J. Bruijn Jong PSV
88' Wissel NEC Wissel R. Schoonbrood voor J. Lonwijk NEC
Opstellingen Jong PSV - NEC
De opstellingen van Jong PSV en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - NEC

Jong PSV en NEC treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong PSV en NEC elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 5e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Jong PSV - NEC Opstelling Jong PSV Opstelling NEC Live Jong PSV - NEC Live Jong PSV - NEC kijken Jong PSV - NEC kijken Live Jong PSV - NEC stream Jong PSV - NEC Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - NEC Uitslag Jong PSV - NEC Statistieken Jong PSV - NEC Eerste Divisie 2018/2019 Jong PSV - NEC wedden Jong PSV - NEC gokken Jong PSV - NEC Unibet