Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur (1-2) || Eerste Divisie

Maandag 10 december 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong PSV het maandag 10 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Freek Van Herk geëindigd in een 1-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door K. Schindler, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. Jong PSV kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Gakpo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut kreeg B. Kun van Jong PSV voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Jong PSV de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

R. Maulun zette SC Cambuur even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Freek Van Herk toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Freek Van Herk, waardoor SC Cambuur dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - SC Cambuur
Goals
1
2
Balbezit
39%
61%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
2
9
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
73
110
Gevaarlijke aanvallen
20
84
Corners
0
10
Wissels
3
3
LIVE Jong PSV - SC Cambuur 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. Kun Jong PSV
13' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Schindler SC Cambuur 0-1
23' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Gakpo met assist van R. Lundqvist Jong PSV 1-1
33' Wissel Jong PSV Wissel R. Schoonbrood voor A. Ćatić Jong PSV
49' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor N. van den Beemt SC Cambuur
59' Tweede gele kaart Jong PSV Tweede gele kaart voor B. Kun Jong PSV
62' Wissel Jong PSV Wissel S. Theunissen voor L. Daneels Jong PSV
69' Wissel SC Cambuur Wissel T. Conraad voor K. Schindler SC Cambuur
70' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor T. Conraad SC Cambuur
79' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor K. van Kippersluis SC Cambuur
82' Wissel Jong PSV Wissel M. Verreth voor R. Schoonbrood Jong PSV
84' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Soulas Jong PSV
84' Penalty SC Cambuur Penalty R. Maulun SC Cambuur 1-2
85' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor L. Duarte Jong PSV
88' Wissel SC Cambuur Wissel M. Schils voor R. Maulun SC Cambuur
Opstellingen Jong PSV - SC Cambuur
De opstellingen van Jong PSV en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - SC Cambuur

Jong PSV en SC Cambuur treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Freek Van Herk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong PSV en SC Cambuur elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong PSV 0
Winst SC Cambuur 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 8e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong PSV - SC Cambuur Opstelling Jong PSV Opstelling SC Cambuur Live Jong PSV - SC Cambuur Live Jong PSV - SC Cambuur kijken Jong PSV - SC Cambuur kijken Live Jong PSV - SC Cambuur stream Jong PSV - SC Cambuur Fox Sports Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur Uitslag Jong PSV - SC Cambuur Statistieken Jong PSV - SC Cambuur Eerste Divisie 2018/2019 Jong PSV - SC Cambuur wedden Jong PSV - SC Cambuur gokken Jong PSV - SC Cambuur Unibet