Nabeschouwing Jong Utrecht - Sparta Rotterdam (1-5) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 29 maart 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Jong Utrecht het vrijdag 29 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Sparta Rotterdam (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Abels, waarmee Sparta Rotterdam met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Sparta Rotterdam via M. Rayhi op 0-2 kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Sparta Rotterdam, waarmee R. Ache zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 76e minuut scoorde Sparta Rotterdam via G. Breinburg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het N. Venema die namens Jong Utrecht het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurens Gerrets bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Sparta Rotterdam.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - Sparta Rotterdam
Goals
1
5
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
11
23
Schoten op doel
6
11
Aanvallen
107
114
Gevaarlijke aanvallen
56
94
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Jong Utrecht - Sparta Rotterdam 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Abels met assist van M. Rayhi Sparta Rotterdam 0-1
34' Penalty Sparta Rotterdam Penalty M. Rayhi Sparta Rotterdam 0-2
37' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Ache met assist van D. Abels Sparta Rotterdam 0-3
43' Wissel Jong Utrecht Wissel G. Culhaci voor C. Mamengi Jong Utrecht
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Wuytens voor A. Harroui Sparta Rotterdam
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Veldwijk voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
68' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Freriks voor M. van Rooijen Jong Utrecht
76' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt G. Breinburg met assist van B. Vriends Sparta Rotterdam
76' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Veldwijk voor L. Faye Sparta Rotterdam 0-4
78' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Yaakoubi voor M. Pabai Jong Utrecht
84' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt R. Ache met assist van İ. Dervişoğlu Sparta Rotterdam 0-5
88' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van T. Freriks Jong Utrecht 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Sparta Rotterdam
Opstellingen Jong Utrecht - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Jong Utrecht en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
30 Michael Fabrie K
20 Roy Kortsmit K
14 Giliano Wijnaldum V
13 Dries Wuytens V
12 Fankaty Dabo V
15 Gregor Breinburg M
19 Lars Veldwijk A
18 Bradly van Hoeven A
17 Youssef El Kachati A
16 Edouard Duplan A
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Sparta Rotterdam

Jong Utrecht en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Utrecht en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 1 keer wist de ploeg van Jong Utrecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Utrecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 0
Winst Sparta Rotterdam 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Opstelling Jong Utrecht Opstelling Sparta Rotterdam Live Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Live Jong Utrecht - Sparta Rotterdam kijken Jong Utrecht - Sparta Rotterdam kijken Live Jong Utrecht - Sparta Rotterdam stream Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Uitslag Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Statistieken Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Eerste Divisie 2018/2019 Jong Utrecht - Sparta Rotterdam wedden Jong Utrecht - Sparta Rotterdam gokken Jong Utrecht - Sparta Rotterdam Unibet