Nabeschouwing Jong Utrecht - Telstar (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 1 maart 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Utrecht het vrijdag 1 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Telstar (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 0-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Najah, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. In de 74e minuut kreeg C. Mamengi van Jong Utrecht voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Jong Utrecht de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Telstar.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - Telstar
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
119
158
Gevaarlijke aanvallen
44
78
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Jong Utrecht - Telstar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Najah Telstar 0-1
32' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. Ondaan Telstar
40' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Sno Telstar
46' Wissel Jong Utrecht Wissel R. Akmum voor C. Albu Jong Utrecht
48' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor C. Mamengi Jong Utrecht
55' Wissel Telstar Wissel K. Groot voor Elso Brito Telstar
62' Gele kaart Telstar Gele kaart voor R. Lopes Cabral Telstar
62' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Matthews voor N. Venema Jong Utrecht
69' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor Dai Tsun Jong Utrecht
74' Tweede gele kaart Jong Utrecht Tweede gele kaart voor C. Mamengi Jong Utrecht
75' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Azrak voor K. Lebon Jong Utrecht
75' Wissel Telstar Wissel K. Rossi voor A. Mendes Moreira Telstar
83' Wissel Telstar Wissel D. Rosheuvel voor D. van Haaren Telstar
Opstellingen Jong Utrecht - Telstar
De opstellingen van Jong Utrecht en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - Telstar

Jong Utrecht en Telstar treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong Utrecht - Telstar Opstelling Jong Utrecht Opstelling Telstar Live Jong Utrecht - Telstar Live Jong Utrecht - Telstar kijken Jong Utrecht - Telstar kijken Live Jong Utrecht - Telstar stream Jong Utrecht - Telstar Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - Telstar Uitslag Jong Utrecht - Telstar Statistieken Jong Utrecht - Telstar Eerste Divisie 2018/2019 Jong Utrecht - Telstar wedden Jong Utrecht - Telstar gokken Jong Utrecht - Telstar Unibet