Nabeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss (1-2) || Eerste Divisie

Maandag 25 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Utrecht het maandag 25 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-2 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door B. Smeets, waarmee TOP Oss met 0-1 de leiding nam. Jong Utrecht kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Hoogenhout, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette N. Nieveld zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee TOP Oss de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor TOP Oss dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - TOP Oss
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
103
130
Gevaarlijke aanvallen
68
86
Corners
5
2
Wissels
3
1
LIVE Jong Utrecht - TOP Oss 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Doelpunt TOP Oss Doelpunt B. Smeets met assist van D. Janssen TOP Oss 0-1
56' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor R. Oratmangoen TOP Oss
60' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt R. Hoogenhout met assist van T. Brinkman Jong Utrecht 1-1
62' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Nieveld TOP Oss
64' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Lehaire voor T. Dai Jong Utrecht
75' Doelpunt TOP Oss Doelpunt N. Nieveld met assist van N. Fleuren TOP Oss 1-2
81' Wissel Jong Utrecht Wissel T. Freriks voor S. Pattynama Jong Utrecht
82' Wissel Jong Utrecht Wissel G. de la Vega voor C. Albu Jong Utrecht
82' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor T. Brinkman Jong Utrecht
84' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Fleuren TOP Oss
86' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor O. Rommens TOP Oss
91' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Lehaire Jong Utrecht
Opstellingen Jong Utrecht - TOP Oss
De opstellingen van Jong Utrecht en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss

Jong Utrecht en TOP Oss treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 20e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Jong Utrecht - TOP Oss Opstelling Jong Utrecht Opstelling TOP Oss Live Jong Utrecht - TOP Oss Live Jong Utrecht - TOP Oss kijken Jong Utrecht - TOP Oss kijken Live Jong Utrecht - TOP Oss stream Jong Utrecht - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss Uitslag Jong Utrecht - TOP Oss Statistieken Jong Utrecht - TOP Oss Eerste Divisie 2018/2019 Jong Utrecht - TOP Oss wedden Jong Utrecht - TOP Oss gokken Jong Utrecht - TOP Oss Unibet