Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong AZ (1-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 30 november 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt MVV Maastricht het vrijdag 30 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Jong AZ (1-1)

De Eerste Divisie 2018/2019 wedstrijd tussen MVV Maastricht en Jong AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door K. Kostons, waarmee MVV Maastricht met 1-0 de leiding nam. Jong AZ kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Dekker, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE MVV Maastricht - Jong AZ 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor K. Kostons MVV Maastricht
46' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt K. Kostons met assist van J. Schroijen MVV Maastricht 1-0
52' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor Shermaine Martina MVV Maastricht
60' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor O. Wijndal Jong AZ
64' Wissel MVV Maastricht Wissel Asumah voor D. Golpek MVV Maastricht
72' Wissel Jong AZ Wissel M. Kaandorp voor J. Duin Jong AZ
72' Wissel MVV Maastricht Wissel T. Houben voor A. van den Hurk MVV Maastricht
74' Doelpunt Jong AZ Doelpunt V. Dekker Jong AZ 1-1
76' Wissel Jong AZ Wissel M. Savastano voor H. Weigelt Jong AZ
78' Wissel MVV Maastricht Wissel X. Mbuyamba voor Hawbir Moustafa MVV Maastricht
90' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedláček voor V. Dekker Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Jong AZ
Opstellingen MVV Maastricht - Jong AZ
De opstellingen van MVV Maastricht en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Jong AZ

MVV Maastricht en Jong AZ treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 13 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong AZ. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel MVV Maastricht als Jong AZ wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst MVV Maastricht 1
Winst Jong AZ 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 11e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 17e plaats.